top of page

Magunkról

Cégünk  tevékenysége új gyártástechnológiák és alternatív alapanyagok használatára épül. A nagy pontosságú hagyományos, mechanikus és szikraforgácsolásos anyagleválasztásos megmunkáláson túl a legmodernebb, nem tradícionális módszereket is alkalmazzuk.

 

Ilyenek például a különféle innovatív eljárások a felületkezelésekre, beleértve a lézeres eljárásokat, például a lézeres hőkezelést és lézeres felhegesztést, a karbidozást, amiket az új halásztelki lézer technológiai üzemünkben végzünk. 

 

Törekszünk a lehető legnagyobb mértékben kihasználni az új "high-tech" anyagok nyújtotta lehetőségeket is, ilyenek például  a különféle kompozitok, a ritka fémek, a speciális ultrakemény acél ötvözetek. Az új technológiák és az alternatív anyagok együttes használata kimagasló sikereket tesz lehetővé, nem ritka példa gyakorlatunkban a nagyságrendi élettartam

növekedés az általunk fejlesztett alkatrészek esetén.

Ezekkel a módszerekkel azt akarjuk elérni, hogy olyan gépalkatrészeket állítsunk elő, illetve újítsunk fel, olyan múszaki megoldásokat vezessünk be, amelyek segítségével megrendelőink jelentősen csökkenteni tudják a termelési költségeiket,  például az alkatrész beszerzési költség csökkentése vagy az állásidő csökkentése révén.

 

Üzleti filozófiánk alapja, hogy vevőink bizalmát az általunk nyújtott szolgáltatások színonalával kell kiérdemelnünk.

Vevőink bizalma és megelégedettsége mindenkor az első számú cél a számunkra.

 

Számunkra az a legfontosabb, hogy minél szorosabban együttműködve megrendelőinkkel, megtaláljuk azokat a módszereket, eljárásokat, technológiai újításokat, amelyekkel a kívánt eredményt el tudjuk érni.

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk és, hogy ezt a színvonalat folyamatosan fejlesszük.

+36 20 380 1720

Részletes információk a "kapcsolat" menüpont alatt találhatók.

contact

Írjon nekünk:

  • White Google+ Icon

Name *

Email *

Subject

Message

Success! Message received.

bottom of page